Samling af møbler – vi kan tyde manualerne!

Det kan tit være uoverskueligt og frustrerende, når man har købt saml selv møbler, man ender tit med en ekstra skrue eller del som burde have været en del af møblet. Kontakter du os, sørger vi for samlingen af møblet, så du slipper for ekstra løsedele.

Vi kender til det meste

Vi har gennem årene samlet alt fra dyre og billigere møbelmærker. Vi har derfor set en lang række af forskellige samle anvisningerne og ved hvordan man samler møblerne korrekt, så det fungerer efter producentens forskrifter.

Skal vi hjælpe dig med samling af møbler?

Har du en virksomhed, kan vi sagtens hjælpe med samlingen af alle former for kontorinventar, så dine ansatte hurtigt kan komme i gang med deres arbejde igen. Derudover kan vi tilbyde ophængning af skabe, billeder og andet, hvis dette er noget du ønsker hjælp til. Vi samler også gerne møbler for private.

Vi står inde for det vi laver

Samler vi dine møbler, så får du med garanti samlet dit møbel korrekt. Vi har udført samling af møbler i mange år, vi lægger derfor ikke skjul på, at dette er noget vi mestre. Vi har fokus på kvaliteten af vores arbejde og vi ved at det for dig er mere end blot et møbel.

Har du problemer med samling af møbler?

Har du brug for hjælp til samling af dine møbler, så kan du roligt tage fat i os. Du er velkommen til at ringe på 50 52 46 20 eller sende en mail på mail@blomservice.dk

Med kontor i Bagsværd servicerer vi i lokalområdet her i blandt Gentofte, Gladsaxe, Lyngby og København.

Samling Af Møbler I Bagsværd , Gentofte , Gladsaxe , Lyngby
Er du træt af at samle møbler? Vi har hjulpet mange med samling af møbler i byer som Bagsværd, Gentofte, Lyngby og Gladsaxe.