Din lokale tømrer

Bor du i København og omegn, heriblandt Gladsaxe, Gentofte, Bagsværd eller Lyngby, og har brug for en erfaren tømrer? Så udfører vi hos Blom Service alt i tømrerarbejde i dette område. Gennem mange års erfaring, kan vi tilbyde kompetent arbejde udført af vores veluddannede tømrer.

Vi er din lokale samarbejdspartner

Med fokus på hovedstadsområdet, fokuserer vi på at holde Blom Service en lokal virksomhed, som giver en jordnær og oprigtig service. Vi ønsker altid et godt og holdbart samarbejde med dig som kunde, så vi kan se hinanden i øjnene efter endt arbejde. Rådgivning og service er derfor en stor del af vores daglige arbejde.

Tømrer med mange års erfaring

Hos Blom Service stiller vi høje krav til vores eget arbejde. Derfor kan du roligt lade os hjælpe dig med alle former for tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring med en bred vifte af opgaver.

Af vores primære tømreropgaver kan nævnes:

  • Udskiftning af døre/ vinduer
  • Etablering af gulve og lofter
  • Opbygning af vægge
  • Opsætning af køkken

Alle former for byggeservice og bygningsvedligeholdelse
Vores tømrer har udført ovenstående arbejde for private, virksomheder og andelsforeninger – vi tager derfor gerne imod både komplekse opgaver og mindre omfattende opgaver.

Fokus på kvalitet

Hos Blom Service er kvaliteten af vores arbejde i højsædet. Det er vigtigt for os at vores forventninger til os selv, matcher eller overstiger dine forventninger, så du får et resultat du kun har turde drømme om. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet, og kombinationen af det, og kvalitetsbevidstheden fra vores tømrer, giver et fantastisk resultat.

Kontakt din lokale tømrer

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ideer eller overvejelser. Det kan være frustrerende, hvis man ved at nogle områder i ens hjem ikke er vedligeholdt. Her kan vi tilbyde vores hjælp med et uforpligtende møde, så du slipper af med frustrationerne og i stedet for kan slappe af i dit hjem igen. Hos Blom Service har vi mange års erfaring fra opgave ri området omkring Bagsværd, Gladsaxe, Gentofte og Lyngby.